Gunther Van der Voort wint 10de editie foto fietszoektocht

Gunther, 41 jaar, afkomstig uit Wommelgem maar uitgeweken naar Broechem, deed voor de 3de keer mee met onze foto fietszoektocht. Na een vijde plaats in 2016 bleek de derde deelname een schot in de roos.

Voorzitter Chris:
“Deed je de zoektocht alleen?”

Gunther:
“We deden de tocht meestal in gezinsverband, en dat is ook het toffe eraan, je hebt op zondagmiddag altijd een doel om met de kinderen te gaan fietsen (en onderweg uiteraard de nodige tussenstops te maken). “

Voorzitter Chris:
“Welke foto was de moeilijkste om te vinden?”

Gunther:
“De moeilijkste foto om vinden waren de “blauwe bollen”, die dan verre van blauw bleken te zijn  (foto 21). Daar hebben we toch wel wat uren in gestoken, zover zelfs dat ik heel het parcours een keer afgewandeld heb in de hoop deze foto toch te vinden. “

Voorzitter Chris:
“Was je zeker dat je gewonnen had?”

Gunther:
“Zege-zeker ben je natuurlijk nooit, want je weet wel dat je alles gevonden hebt, maar je hebt nog altijd het risico om een schrijffout te maken bij het indienen of om een bepaalde vraag verkeerd te interpreteren, maar dat was gelukkig niet het geval. En dan bleef er natuurlijk nog de schiftingsvraag waar ik dan uiteindelijk blijkbaar toch een goede inschatting gemaakt had, maar dit kon alle kanten uitgaan en voor hetzelfde geld had ik er een paar 100 naast gezeten… In ieder geval een heel tof initiatief, zeker blijven verderdoen, want het leeft wel in Wommelgem. Ook over de prijzentafel is zeker niets aan te merken, ruim voldoende en ook nog mooie tombola prijzen er bovenop. wij kijken alvast uit naar de 11de editie."

Voorzitter Chris:
“Uiteraard komt er een 11de editie.
De voorbereidingen zijn reeds gestart, Carine heeft de route bijna af. Nog enkele keren uittesten en dan zal ondergetekende weer de leuke foto’s nemen en de even toffe vragen gaan verzinnen….
Samen met Robert gaan we nog enkele keren dubbel checken...
Tot volgend jaar!”

Documenten bij het artikel